Γεννήθηκε στην Κοζάνη στις 19/9/1974. Αποφοίτησε από τo 1o Γενικό Λύκειο Κοζάνης και εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1993. Έλαβε το πτυχίο Ιατρικής το 1999 και αφού ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και την υπηρεσία υπαίθρου, ξεκίνησε την ειδικότητα του στο Γ.Ν. Θεσσαλονίκης ‘’Άγιος Παύλος‘’ το 2004. Ολοκλήρωσε την ειδικότητα του το 2009 με εξειδίκευση στις αθλητικές κακώσεις και την αρθροσκοπική χειρουργική.

Συμμετείχε στις Εθνικές Ομάδες Μπάσκετ Παίδων και Νέων ως Ιατρός σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην επανορθωτική χειρουργική (αρθροπλαστική) μεγάλων αρθρώσεων (γόνατος και ισχίου) με τεχνικές ελάχιστης επεμβατικότητας (MIS) και χρήση πρωτόκολλων ταχείας αποκατάστασης (FAST TRACK), στην αρθροσκοπική χειρουργική του γόνατος (βλάβες μηνίσκων, ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου, χόνδρινες βλάβες) και του ισχίου (βλάβες επιχείλιου χόνδρου, χόνδρινες βλάβες, μηροκοτυλιαία πρόσκρουση) και στις βιολογικές θεραπείες (βλαστοκύτταρα, PRP).

Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Αθλητικών Κακώσεων , Χειρουργικής Γόνατος και Αρθροσκόπησης ( ESSKA ), της  Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρίας (Ε.Α.Ε.), της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας (ΕΕΧΟΤ) και  της Ορθοπαιδικής και Τραυματολογικής Εταιρείας Μακεδονίας Θράκης (ΟΤΕΜΑΘ).

Διατηρεί δύο ιδιωτικά ιατρεία, ένα στη Θεσσαλονίκη και ένα στην Κοζάνη.

Έχει συνεργαστεί με πολλές ιδιωτικές κλινικές και από τον 7/2018 είναι Υπεύθυνος του τμήματος Επανορθωτικής Χειρουργικής Γόνατος και Ισχίου της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης.

Mπορείτε να κατεβάσετε το ολόκληρο το βιογραφικό του ιατρού από το κουμπί παρακάτω.

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

Aνθέων Β 34, ΠΕΡΑΙΑ
2392 027228

EMAIL

ΖΙΩΓΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 40, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
231 026 3131
ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 30, ΚΟΖΑΝΗ
2461 030660

EMAIL

Copyright 2020. Designed by adviser