Νεα

Χειμερινή Επιστημονική Εκδήλωση

Ο Κος Δημητριάδης Θεόφιλος παρακολούθησε τις εργασίες της Χειμερινής Επιστημονικής Εκδήλωσης των Ομάδων Εργασίας του Ελληνικού Κολλεγίου των Γενικών Ιατρών που πραγματοποιήθηκε στο Καρπενήσι 1-4 Δεκεμβρίου 2016 επίσης συμμετείχε ως προεδρείο σε εισήγηση με θέμα Ορθοπαιδικού ενδιαφέροντος.  
   
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ok ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ok 2 Καρπενήσι

24ο Παννελήνιο Συνέδρίο ΕΕΜΜΟ

 ΕΕΜΜΟ  

Ο Κος Δημητριάδης Θεόφιλος παρακολούθησε τις εργασίες του 24ου Παννελήνιου Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρίας Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών που πραγαμτοποιήθηκε στα Ιωάννινα 4-6 Νοεμβρίου 2016.

17th ESSKA CONGRESS

 ESSKA  
Το 17ο συνέδριο της ESSKA (Ευρωπαϊκής Εταιρείας Αθλητικών Κακώσεων, Χειρουργικής Γόνατος και Αρθροσκόπησης) θα πραγματοποιηθεί στις 4-7 Μαϊου του 2016 στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Ο κύριος Ζιώγας θα παρακολουθήσει τις εργασίες του συνεδρίου και θα παρουσιάσει την εργασία με τίτλο: "INDICATIONS AND RESULTS OF HIP ARTHROSCOPY IN 412 CONSECUTIVE PATIENTS WITH A MINIMUM FOLLOW-UP OF 6 MONTHS".

35ο Συνέδριο ΟΤΕΜΑΘ

 35ο Συνέδριο ΟΤΕΜΑΘ  
 

Το 35ο Συνέδριο της Ορθοπαιδικής και Τραυματιολογικής Εταιρείας Μακεδονίας Θράκης θα πραγματοποιηθεί στις 5-7 Μαϊου του 2016 στο ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη. Ο κύριος Δημητριάδης θα προεδρεύσει σε στρογγυλή τράπεζα με θέμα τις "ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΟΝΑΤΟΣ".